Interiors Zaventem

gevel_slider

De naam zegt het helemaal: Interiors Zaventem is een moderne meubelwinkel met een ruim assortiment aan woonaccessoires.

Recent hebben we samen met de oude winkelinrichting en de oude voorgevel ook onze oude naam “Trendhopper Zaventem” ingeruild voor Interiors Zaventem.

We zijn immers afgestapt van het Trendhopper concept en hebben nu vier afdelingen onder één dak:

  • Accessoireafdeling: hier vindt u alles om uw woning verder te decoreren en er uw ‘thuis’ van te maken.Dit gaat van vazen en schilderijen tot verlichting en tapijten. Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan keukengerief en vindt u er alles om uw tafel dagdagelijks of feestelijk te dekken.
  • Henders & Hazel is een moderne en tegelijk klassiek-landelijke collectie van woonkamers en salons.Dankzij de verschillende houtsoorten,kleuren en stoffen ontstaan er talrijke combinatiemogelijkheden die u toelaten uw woning aan te kleden zoals u dat wenst.
  • Xooon doet net hetzelfde maar is tegelijk toch anders: de meubelen en zetels zijn wat frivoler,soms kleurrijker en hedendaagser maar in elke geval van dezelfde topkwaliteit
  • Kastenafdeling: of u nu zoekt naar een eenvoudige maar leuke kast voor de kinderkamer of een op maat gemaakte afgeschuinde dressing voor onder een dak; in de kastenafdeling van Interiors Zaventem vindt u” uw ding” uit miljoenen mogelijke kastencombinaties.
  • LaForma: Of u nu houdt van frisse jonge meubelen met een scandinavische toets  of eerder gaat voor een TV-meubel,dressoir of een  salontafel die rust en evenwicht brengt in uw woonkamer :  onze nieuwe leverancier Julia-Laforma zal u steeds weten te bekoren door zijn eenvoud en ruim aanbod. Zetels,fauteuils en (bijzet)tafels, toffe hippe  woonaccessoires ..ideaal om uw interieur een nieuwe look te geven !

    Ontdek hun gigantische productaanbod in hun catalogi, kom de kleuren en stoffen kiezen in de winkel!

 

 

Hierbij wordt u begeleid door verkopers die met u meedenken en oplossingen bieden voor uw specifieke noden en vragen.